In je element

                     JAARCYCLUS
 
                     In je element
 
 
  
                 http://static.nationalgeographic.nl/pictures/genjUserPhotoPicture/mediaBig/79/96/00/vuurkorf-in-de-avond-9679.jpg
  
 
 
 
Aarde, water, lucht en vuur – alle leven, inclusief wijzelf, bestaat uit deze vier elementen. Alle vier zijn ze levensnoodzakelijk; ze houden elkaar over en weer in balans. Van tijd tot tijd wordt dit natuurlijke evenwicht als in elke relatie gewogen en geproefd, dan kan het er turbulent aan toe gaan. Extreme natuurverschijnselen als aardbevingen, overstromingen, orkanen en vulkaanuitbarstingen maken dergelijke krachtmetingen zichtbaar en voelbaar.
 
Aarde, water, lucht en vuur – de eigenschappen van deze vier elementen zijn ook in onszelf aanwezig. Sta jij met beide benen op de grond of waai je met alle winden mee? Laat je je op de stroom meedrijven of zet jij jezelf en anderen juist in beweging? Wat geeft jou kracht als je je uitgeblust voelt? Durf jij naar je dromen te handelen?
 
Aarde, water, lucht en vuur – verken schrijvend hoe deze elementen in jou en daarmee in je leven werkzaam zijn. Is er een element dat overheerst? Voel je je prettig bij de huidige rolverdeling of zou een snufje meer of minder van een bepaald element jouw leven misschien wel eens kunnen verrijken? Kortom: Wanneer ben jij in je element?
 
In elke workshop staat een ander element centraal. De workshops zijn afzonderlijk en als jaarcyclus te volgen. Ze zijn bovendien heel geschikt als kennismaking met creatief en autobiografisch schrijven en/of als eenmalig uitje. 
 

 
Datum:   
 
Plaats:  
 
Kosten:  
 
Opgave:  per e-mail

 


BMT Manager
© 2019 Schrijfkompas :: Realisatie: BMT Media
'Ik geloof in een rivier, die stroomt van zee naar de bergen. Ik vraag van de po�zie niet meer dan die rivier in kaart te brengen'
- Remco Campert