In je element

 Creatief Schrijven en Verbeelden
 
                     In je element
 
 
  
                 http://static.nationalgeographic.nl/pictures/genjUserPhotoPicture/mediaBig/79/96/00/vuurkorf-in-de-avond-9679.jpg
  
 
Aarde, water, lucht en vuurde eigenschappen van deze vier elementen zijn ook in onszelf aanwezig. Sta jij met beide benen op de grond of waai je met alle winden mee? Laat je je op de stroom meedrijven of zet jij jezelf en anderen juist in beweging? Wat geeft jou kracht als je je uitgeblust voelt? Is er een element dat overheerst? Voel je je prettig bij de huidige rolverdeling of zou een snufje meer of minder van een bepaald element jouw leven misschien wel eens kunnen verrijken? 

 
Opbouw - Eenvoudige schrijfopdrachten nodigen je uit om te ontdekken hoe de vier elementen zich in jou laten zien en vervolgens iets daarvan in beeld te brengen. In elke bijeenkomst staat een ander element centraal. Op basis van wat je in de vier voorafgaande bijeenkomsten hebt gemaakt, voeg je in de laatste bijeenkomst de losse elementen samen tot een eigen geheel: jij - in je element. Ervaring met creatieve werkvormen is niet nodig, de cursus helpt je stap voor stap op weg. Plezier in en je openen voor het spelenderwijs ontdekken staan voorop.
 

 
Data:   Donderdag 11/04, 18/04, 25/04, 02/05, en 09/05 van 19.30 - 22.00 uur 
Plaats Atelier Schrijfkompas, 6Sprong aan de Roombeek, Kottendijk 110B in Enschede
Kosten:  € 125,- (incl. 21% BTW, materialen, koffie en thee)
Informatie en aanmeldingwww.schrijfkompas.nl/Contact

 

 


BMT Manager
© 2019 Schrijfkompas :: Realisatie: BMT Media
'Ik geloof in een rivier, die stroomt van zee naar de bergen. Ik vraag van de po�zie niet meer dan die rivier in kaart te brengen'
- Remco Campert