Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

 

 

         Ik zie, ik zie wat jij niet ziet
 
 
            Een ontdekkingsreis door je belevingswereld 

 

 

                                             

                                             
                                              De echte ontdekker is niet degene 
                                                   die nieuwe landen vindt,  
                                         maar degene die met nieuwe ogen kijkt.
                                                         
                                                         - Marcel Proust -
 
 
Dit is een uitnodiging voor een unieke expeditie. Een ontdekkingstocht door je eigen belevingswereld. Men neme: een bont gezelschap van reisgenoten, een eigengereide expeditieleider, een koffer vol dromen en verlangens, tomeloze nieuwsgierigheid, de bereidheid om in het diepe te springen, om te spelen met woorden en je te laten verrassen door dat wat je onderweg tegenkomt.
 
Deze expeditie is in zeven etappes onderverdeeld, waarin je diverse deelgebieden van je belevingswereld gaat verkennen. De expeditieleider kent de coördinaten en zal het reisgezelschap voorgaan. Vervolgens is het aan jou om te ervaren en je beleving in woord en in beeld vorm te geven. Ook al maak je deel uit van een groep, elke reiziger loopt zijn of haar eigen pad. Daarmee nodigt deze expeditie tevens de cartograaf in jezelf uit tot het stap voor stap in kaart brengen van je eigen en daarmee unieke belevingswereld.
 
Specifieke (schrijf-)ervaring is niet vereist. Openheid en plezier in het spelenderwijs ontdekken staan in deze expeditie voorop. Ga je mee?!
 
 
 
Praktische informatie:
De cursus bestaat uit zeven etappes op de maandagavond. Het reisgezelschap komt om de week bij elkaar zodat er in de tussenliggende tijd voldoende ruimte is voor individuele excursies en verpozingen. 
 
 
 
Wanneer je belangstelling hebt voor een cursus of workshop die niet in de agenda staat of op een dag/tijd plaatsvindt waarop jij niet kunt, dan hoor ik graag van je. Zodra er voldoende deelnemers zijn, laat ik je weten wanneer een activiteit start. De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Je kunt je ook samen met anderen, d.w.z. als eigen groep aanmelden (locatie in overleg).  
 
 

BMT Manager
© 2019 Schrijfkompas :: Realisatie: BMT Media
'De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.'
- Godfried Bomans